عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

اعلام حمایت وزیر خارجه مالی از بریکس

وزیر امور خارجه مالی بر حمایت از بریکس و سیاست نظام چند قطبی آن تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۰ - ۳۰ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 19
کد خبر: ۲۴۶۰۷۵

به گزارش راهبرد معاصر، عبدالله دیوپ، وزیر امور خارجه کشور ساحلی مالی گفت باماکو از بریکس و ایجاد نظامی چندقطبی حمایت می‌کند.

 

به گفته این دیپلمات، مالی به ساختار بریکس پلاس علاقه‌مند است که شامل کشور‌هایی بیش از اعضای کامل انجمن اصلی هستند.

 

پیشتر، سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه، گفت: بریکس در حال حاضر حدود ۳۰ درخواست از کشور‌های مختلف، بزرگ، کوچک و متوسط ​​را بررسی می‌کند که پیشنهاد اشکال مختلف همکاری را دارند.

 

اخیرا اعلام شد که کشور‌های بریکس در حال کار بر روی توسعه و پیاده سازی ارز دیجیتال خود بر اساس فناوری بلاک‌چین هستند. استفاده از چنین ارزی باید برای ایالت‌ها، مشاغل و شهروندان عادی و همچنین عاری از سیاست فراهم باشد.

 

گروه بریکس پیش از این از نظر برابری قدرت خرید از گروه هفت پیشی گرفته بود؛ گروه بریکس همچنین ۳۵.۶ درصد از تولید ناخالص داخلی جهانی را به خود اختصاص داده است، در حالی که گروه هفت، سهم ۳۰.۳ درصدی را به خود اختصاص داده است.

 

طرح ایجاد گروه بریکس با نزدیکی چهار قدرت اقتصادی در حال ظهور جهان شامل برزیل، روسیه، چین و هند در دوران اوج یکجانبه‌گرایی آمریکا در اواسط دهه ۱۹۹۰ میلادی شکل گرفت. «گروه بریک» در ۱۶ ژوئن ۲۰۰۹ میلادی (۲۶ خرداد ۱۳۸۸ شمسی) به‌طور رسمی تأسیس شد و با اضافه شدن آفریقای جنوبی در ۲۱ سپتامبر ۲۰۱۰ (۳۰ شهریور ۱۳۸۹) نام آن پس از پیوستن این کشور از «بریک» به «بریکس» تغییر یافت./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر